Waarom bij ons werken?

Waarom werken bij TÜV NORD Nederland?

Elke dag werken we aan de veiligheid en continuïteit van onze opdrachtgevers en hun werkzaamheden. Dat doen we met een scherpe blik voor kwaliteit en op basis van de nieuwste kennis en inzichten.

Onze klanten waarderen onze vakkundigheid en eerlijke, positief kritische houding. In veel functies werk je zelfstandig op verschillende locaties. Onze medewerkers hechten veel belang aan afwisseling en vrijheid, en daar krijgen ze de ruimte voor. In onze platte organisatie staan we bovendien altijd open voor suggesties, goede ideeën en wensen van medewerkers.

Je voelt de vrijheid om zelfstandig te werken. Zo bewaken we samen een goede werk/privé-balans. Er is genoeg ruimte voor eigen inbreng, training en opleiding. Samen maken we veiligheid aantoonbaar.

Wat biedt TÜV NORD jou?

Groeimogelijkheden zoals trainingen en opleidingen
Solide Salarishuis
Werknemersverzekering
Collectieve pensioensregeling

“Bij TÜV zijn mensen recht door zee. Je voelt je vrij. Kunt jezelf zijn. Authentiek zijn. Dat komt zo ook over op klanten. Je hoeft geen toneel te maken.”

“Door de Wkb in combinatie met BENG kunnen we bouwkwaliteit flink verhogen”
"Door de Wkb in combinatie met BENG kunnen we bouwkwaliteit flink verhogen"
Eindelijk echt aan de slag met kwaliteitsborging
Johan Dijkstra (58) werkt nu bijna vier maanden op de afdeling Bouwkwaliteit. Zijn hart ligt bij kwaliteitsborging en dat is precies waarom hij koos voor TÜV NORD Nederland.
Bijzondere ontwikkeling bij de afdeling Bouwkwaliteit
“Je kunt hier doorgroeien en je expertise uitbreiden, ook wanneer je al heel wat kennis en ervaring hebt.”
Intern doorgroeien ging heel gemakkelijk
"Intern doorgroeien ging heel gemakkelijk"
Inspecteur van de toekomst
Janno van 10 wordt later inspecteur bij TÜV NORD Nederland
Overstappen van gemeente naar kwaliteitsborger: hoe is dat?
“De sfeer hier zit gevoelsmatig dicht bij die van een gemeente”

Groei mee

TÜV NORD  Nederland groeit. En jij kunt meegroeien. Jezelf verder specialiseren binnen je vakgebied of je inzetbaarheid verbreden door het volgen van opleidingen. We moedigen persoonlijke groei aan en bieden je diverse kansen om je horizon te verbreden. En dat alles met de zekerheden van een gevestigde organisatie.

Werksfeer

Een werkgever in voor- en tegenspoed, zo omschrijven veel collega’s TÜV NORD. We zijn een empathische organisatie. Mensen die net begonnen zijn, ervaren een heel open cultuur en noemen het een warm bad. We stellen de mens centraal. Veel collega’s blijven tot aan hun pensioen. En dat is niet voor niets.

In deze warme werkomgeving krijg je veel ruimte en vertrouwen. Hoewel we soms op verschillende locaties werken, heb je collega’s bij wie je altijd terecht kunt. We helpen elkaar verder, binnen een project, maar ook in onze loopbaan.

We organiseren regelmatig bijeenkomsten om elkaar bewust te ontmoeten. Op die manier houden we onze kennis op peil én onderhouden we onze goede band in een gezellige sfeer.

Een boeiende baan

Wat maakt ons werk zo speciaal? Onze professionals hebben echte passie voor hun vak. Ze krijgen de kans om diverse organisaties van binnenuit te ervaren. Zo komen ze in aanraking met interessante bedrijfsprocessen en bijzondere machines, waardoor hun werk altijd gevarieerd en boeiend is.

Bovendien werken we elke dag aan de veiligheid en continuïteit van onze opdrachtgevers en hun werkzaamheden. We maken betrouwbaarheid voor hen aantoonbaar. En daarmee draag ook jij bij aan een veiligere toekomst in Nederland.

Alle vacatures

“Als bedrijf spelen wij in de Champions League. Maar binnen de teams voelt het heel kleinschalig.”

Gees Leijn

Jobalert! Schrijf je nu in

Wil je er zeker van zijn dat je geen vacatures mist? Schrijf je dan nu in en wij zullen je op de hoogte houden van de nieuwste vacatures.    💬 Hulp nodig?💬 Interesse?