Vragen? Neem contact met ons op

TÜV NORD Nederland

Telefoon


Adres
Ekkersrijt 4401
5692 DL Son en Breugel
Nederland
Contactformulier

Laat ons weten wie je bent

Tijdens ons kennismakingsgesprek luisteren we met interesse naar jouw verhaal. Wij zijn geïnteresseerd in jouw drijfveren. Waar word jij gelukkig van?

Natuurlijk vertellen we je ook hoe wij jou zullen meenemen in onze organisatie en werkwijze. En over ons interne ontwikkelingstraject, dat jou en jouw team helpt om verder te groeien. Wij zorgen ervoor dat je een zachte landing maakt binnen TÜV NORD Nederland en we bieden je volop kansen. Daarover vertellen we je graag meer.

“Wanneer ik iets aan mijn collega's vraag, zijn ze altijd bereid om tijd voor me vrij te maken en geven ze me vaak nuttige tips die me verder helpen.”

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met een van onze recruiters. Ze luisteren graag naar jouw verhaal. Denken graag met je mee. Of ze brengen je in contact met iemand binnen de organisatie die jouw vraag het beste kan beantwoorden.

  Op deze events ontmoet je TÜV NORD Nederland binnenkort:

  TÜV NORD Nederland neemt regelmatig deel aan diverse career events om talentvolle professionals te ontmoeten en nieuwe mogelijkheden te verkennen.

  10
  juni 2024

  Data Science Talent Fair 2024 10:30 -19:00 uur

  Onze recruiters

  James Meulemans - Senior Corporate Recruiter

  Ik ben James, je mag mij benaderen over alle functies! Ik ben al recruiter sinds ik 17 jaar oud was en zodoende heb ik veel ervaring opgedaan, nationaal en internationaal. Mijn specialiteiten zijn traineeships, opschalingsplannen en sourcing. Ik rijd graag motor en ben veel in de sportschool te vinden.

  Jobalert! Schrijf je nu in

  Wil je er zeker van zijn dat je geen vacatures mist? Schrijf je dan nu in en wij zullen je op de hoogte houden van de nieuwste vacatures.   💬 Hulp nodig?💬 Interesse?