Bouwkwaliteit

De afdeling Bouwkwaliteit van TÜV NORD Nederland is gestart in juni 2020. Ons doel is bouwbedrijven te ondersteunen met kwaliteitsborging van de nieuwe Wet (Wkb). We hebben de ambitie om dé kwaliteitsborger van Nederland te worden én te blijven in de toekomst. We zijn met elkaar scherp en professioneel op de inhoud van ons werk, terwijl we een warm hart hebben voor onze collega’s. Een cultuur van elkaar verder helpen. Samen willen we bijdragen aan een veiliger en duurzamer Nederland.

94
We zoeken nog Collega's

Word jij ook onderdeel van het team?

100%
Dé Kwaliteitsborger van Nederland

Met 40 jaar ervaring, ISO/IEC 17020 accreditatie en certificering volgens BRL 5019

3
Locaties in Nederland

Son en Breugel, Zwolle en Zoetermeer

Kansen voor jou

Het toezicht op het bouwen gaat zich verplaatsen naar de private sector. Dat biedt mogelijkheden voor jou! Bij de afdeling Bouwkwaliteit van TÜV NORD Nederland bieden wij een omgeving met veel afwisseling in uitdagende projecten. En met veel vrijheid door het vertrouwen van je werkgever.
Hier kun je jouw kennis breder toepassen. Bovendien bouwen we samen aan de nieuwe afdeling. Daar ben jij nauw bij betrokken en je kunt er invloed op uitoefenen. Je ontwikkelt jezelf én de afdeling. En dat alles met de zekerheden van een gevestigde organisatie.

“De sfeer hier zit gevoelsmatig dicht bij die van een gemeente”

Harold Verkuijlen

Hoe we werken

We hebben een eigen Wkb-instrument ontwikkeld. Niet eentje, maar meerdere! Ook hebben we een eigen werkwijze. Tijdens je inwerkprogramma en de interne (maatwerk) opleiding die je krijgt, vertellen we je hier alles over. Wij zorgen ervoor dat je een zachte landing maakt binnen TÜV NORD Nederland en dat je je snel thuis zult voelen.

Wil jij samenwerken aan een veiliger Nederland? In een platte organisatie waar collegialiteit centraal staat? Wil je blijven groeien in je functie terwijl de balans tussen werk en privé stevig overeind blijft? Dan kijken wij uit naar je sollicitatie!

Lees meer

“Als je aangeeft dat je je kennis wilt ontwikkelen, staan ze daarvoor open”

Rosan van Erp

Jobalert! Schrijf je nu in

Wil je er zeker van zijn dat je geen vacatures mist? Schrijf je dan nu in en wij zullen je op de hoogte houden van de nieuwste vacatures.    💬 Hulp nodig?💬 Interesse?