Over TÜV NORD

Over TÜV NORD Nederland

Bij TÜV NORD werk je voor een toekomstgerichte organisatie met een rijke historie. Als marktleider werken we elke dag samen aan de veiligheid en continuïteit van onze opdrachtgevers en hun werkzaamheden. Wij maken betrouwbaarheid voor hen aantoonbaar.

In Nederland werken meer dan 300 gepassioneerde professionals aan projecten op het gebied van keuring, certificering, inspectie, CE-markering, training en opleiding. Zo dragen we elke dag bij aan een veiliger en duurzamer Nederland.

 

Bij TÜV NORD maken we betrouwbaarheid aantoonbaar

Al meer dan 40 jaar staat TÜV NORD in Nederland synoniem voor betrouwbaarheid in audits, keuringen en inspecties. We zijn er om betrouwbaarheid aantoonbaar te maken. Zo creëren we vertrouwen.

Hoe doen we dat?

Onze TÜV-audits, -keuringen en -inspecties leggen objectief de risico's en knelpunten bloot. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers in het opbouwen van nog meer vertrouwen in hun organisatie, processen, producten en arbeidsmiddelen.

Wie zijn wij?

Met meer dan 300 gepassioneerde professionals werken we samen aan de hoogste kwaliteit. Onze collega’s hebben een scherp oog voor detail en baseren hun werk op de nieuwste kennis en inzichten.

Wat bieden we?

We controleren niet alleen, we begeleiden en ondersteunen onze klanten. Zo voegen we waarde toe. We delen diepgaande kennis en voeren gesprekken op hoog niveau. Onze mensen kennen de processen van onze klanten en begrijpen hun uitdagingen en zorgen. We helpen de klant écht verder in zijn bedrijfsvoering.

Hoe zorgen we voor onze mensen?

Wij zorgen ervoor dat onze mensen elke dag vakmensen kunnen zijn. We ontzorgen hen op alle andere vlakken, zodat zij kunnen excelleren. Ook stimuleren we onze collega’s om te blijven groeien en ontwikkelen.

“Ze zorgen ervoor dat je het goed naar je zin hebt. Ik voel me hier nu al op mijn gemak. De sfeer is heel gemoedelijk en iedereen is behulpzaam.”

Johan Dijkstra

De werksfeer bij TÜV NORD: verbinding

Mensen die bij TÜV NORD gaan werken, omschrijven het als een warm bad. Je collega’s zijn geïnteresseerd en helpen je graag verder. Je voelt bij ons een sfeer van onderling vertrouwen en ruimte geven. De vrijheid om heel zelfstandig te werken. We bewaken samen een goede werk/privé-balans.

Bij TÜV NORD houden we van samenwerken. We vinden een prettige werksfeer en sociale contacten heel belangrijk. Je collega’s zijn dan ook makkelijk aanspreekbaar. Benaderbaar. Ook de managers, want we hebben een platte organisatie. Als je even twijfelt, vraag je het gewoon. We helpen elkaar verder. We willen het beste resultaat en bereiken dat door samen te werken.

Zo werken we elke dag aan de veiligheid en continuïteit van onze opdrachtgevers en hun werkzaamheden. We maken betrouwbaarheid voor hen aantoonbaar. En daarmee draag ook jij bij aan een veiliger Nederland.

Onze kernwaarden

Integriteit
Duurzaamheid
Klantgericht
Innovatie
Medewerkers
Diversiteit

“TÜV is een heel sociale werkgever. Ze willen altijd meedenken met collega’s met wie het even niet zo lekker gaat. Je krijgt de ruimte en daar spreekt waardering uit.”

TÜV NORD GROUP

Wij zijn onderdeel van de internationale TÜV NORD GROUP, met tienduizenden activiteiten in 70 landen en meer dan 10.000 werknemers (in FTE). Deze wereldwijde organisatie opereert zonder winstoogmerk. Winst wordt altijd weer geïnvesteerd in onze medewerkers en de verdere ontwikkeling van de organisatie.

 

Jobalert! Schrijf je nu in

Wil je er zeker van zijn dat je geen vacatures mist? Schrijf je dan nu in en wij zullen je op de hoogte houden van de nieuwste vacatures.    💬 Hulp nodig?💬 Interesse?