Certificering

De business unit Certificering heeft één gezamenlijk doel: betrouwbaarheid en veiligheid aantoonbaar maken. We maken het verschil door klantgericht en marktgedreven te werken. TÜV NORD toont ondernemerschap. Daarom zijn we marktleider in Nederland. Onze collega’s bij certificering omschrijven TÜV NORD als een fijne werkgever met leuke collega’s. Voor de hele afdeling geldt dat er een wij-gevoel heerst; we doen het echt samen. De sfeer is informeel, collegiaal en klantgericht.

35%
landelijk

60%
regionaal

Globale verdeling van onze klanten

5
multinational

Voor wie doen we dat?

Onze collega’s ervaren een flinke variatie in hun werk. Dat komt onder andere doordat we werken voor een flinke verscheidenheid aan klanten. Van multinational tot loodgieter om de hoek. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: klanten van TÜV NORD zoeken meerwaarde en hebben een intrinsieke motivatie om zichzelf te verbeteren.

Enkele van de sectoren waarvoor we werken:

  • Bouw
  • Industrie
  • Zakelijke dienstverlening
  • Zorg
  • Primaire sector

“We zijn één team en werken samen aan hetzelfde doel: klantgerichtheid.”

“Ik kwam hier binnen voor een vakantiebaan. Dat beviel zo goed dat ik bleef. Ik heb veel stappen kunnen maken en TÜV heeft zelfs mijn masteropleiding betaald.”

Wie doet dat mooie werk?

We hebben ruim 100 auditoren die dagelijks onderweg zijn voor audits en reviews. Zij werken nauw samen met ongeveer 30 collega’s van Planning, Business support en Sales.

Hoe is de werksfeer?

Bij de business unit Certificering werken we hard met hart voor de zaak. We zijn het type mensen dat graag aanpakt. Als één team met één taak. We hebben elkaar nodig. Fouten maken mag, als we er maar van leren. Want leergierig zijn we!

We besteden veel tijd aan permanente educatie en vakinhoudelijke ontwikkeling. Want dat vinden we heel belangrijk.

Ook investeren we regelmatig in het nog verder verbeteren van de goede werksfeer. Een drukke periode sluiten we bijvoorbeeld af door samen te gaan lunchen. Om hun waardering te tonen, trakteert het management op taart of een BBQ-avond. Natuurlijk hebben we af en toe een teamuitje of een teambuilding activiteit. En als we zin hebben, gaan we samen borrelen na werktijd.

Lees meer

Uitgelichte vacatures

Teamleider Business Services

Ben jij een ervaren leider met een achtergrond in auditing en certificatie? Heb je een passie voor het motiveren en ontwikkelen van een team? TÜV NORD Nederland is op zoek naar een Teamleider die sturing kan geven aan een dynamisch team van auditoren, schema coördinatoren en schema coördinatoren. In deze rol ben je naast Teamleider zelf ook Lead Auditor en draag jij bij aan het certificeren van managementsystemen.

Starten bij TÜV NORD Nederland voelt als een warm bad. Mensen die net begonnen zijn, ervaren een heel open  en sociale werkcultuur. Je nieuwe collega’s zijn geïnteresseerd in jou. Ze helpen je graag op weg. En ook als je er al jaren werkt, voel je nog steeds die saamhorigheid.

locatie
Dienstverband
vast
Uren
32-40
Sr. Shared Service Center Officer

Starten bij TÜV NORD Nederland voelt als een warm bad. Mensen die net begonnen zijn, ervaren een heel open cultuur. Je nieuwe collega’s zijn geïnteresseerd in jou. Ze helpen je graag op weg. En ook als je er al jaren werkt, voel je nog steeds die saamhorigheid.

Jij werkt bij een gerenommeerde, toekomstgerichte organisatie met een rijke traditie. Elke dag werken we samen aan de veiligheid en continuïteit van onze opdrachtgevers en hun werkzaamheden. Wij maken betrouwbaarheid voor hen aantoonbaar. Met ruim 300 gedreven collega’s zijn we scherp en op de inhoud van ons werk. Zo dragen we elke dag bij aan een veiliger en duurzamer Nederland.

locatie
Son
Dienstverband
Vaste aanstelling
Uren
32-40
Medewerker Business Support

Als Medewerker Business Support maak je onderdeel uit van het Shared Service Center van de Business Unit Certification en ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor een goede en correcte afhandeling van het administratieve proces van audit naar het uitreiken van het certificaat en alles wat daarbij komt kijken. Achter de schermen zorg jij ervoor dat alle vereiste documenten aanwezig zijn en de klant op een juiste en correcte manier bediend wordt. Een verantwoordelijke taak met gestructureerde processen en ad hoc situaties.

locatie
Son en Breugel
Dienstverband
Vaste aanstelling
Uren
24-40
Alle vacatures

“Als je aangeeft dat je je kennis wilt ontwikkelen, staan ze daarvoor open”

Rosan van Erp

Jobalert! Schrijf je nu in

Wil je er zeker van zijn dat je geen vacatures mist? Schrijf je dan nu in en wij zullen je op de hoogte houden van de nieuwste vacatures.    💬 Hulp nodig?💬 Interesse?