Sollicitatie procedure

Fase 1: Sollicitatie & Selectie

Je reageert op de vacature door op de button 'solliciteer' te klikken en de stappen te volgen. Een open sollicitatie sturen, kan natuurlijk ook. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen, ontvangt je snel een bevestiging. We gaan je sollicitatie beoordelen en sturen je binnen twee werkdagen een reactie.

 

Fase 2: Kennismaking

Als jouw cv een goede indruk maakt, neemt onze recruiter contact met je op. Die eerste kennismaking gaat telefonisch of via videobellen. Als er een goede match lijkt te zijn vanuit beide kanten, nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk gesprek.

 

Fase 3: Eerste gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek willen we graag meer te weten komen over jou, je wensen en je ambities. Natuurlijk zullen wij - de recruiter en/of je leidinggevende - jouw vragen beantwoorden. We vertellen je over de functie, over de organisatie, hoe we je willen inwerken en welke kansen we je willen bieden. Als jouw ambities aansluiten bij die van ons, nodigen wij je graag uit voor een tweede gesprek.

Fase 4: Tweede gesprek

Heb je alle fases doorlopen en zijn we beide positief? Dan bieden we je een contract aan. Tijdens een arbeidsvoorwaardelijk gesprek met de recruiter nemen we dit samen door. Contract ondertekend? Gefeliciteerd en een warm welkom in ons team. Samen maken we betrouwbaarheid aantoonbaar. Jij hoort voortaan bij TÜV NORD Nederland!

Contract 🎉

“We zijn verschillend, maar vullen elkaar goed aan. We geven elkaar regelmatig feedback en daar wordt echt naar geluisterd. We werken hard, maar er is altijd tijd voor een grapje.”

Rosan van Erp

Werken bij TÜV NORD Nederland

Als je bij TÜV NORD begint, kom je terecht in een warm bad. Mensen die net begonnen zijn, omschrijven een heel open cultuur met saamhorigheid, onderling vertrouwen en behulpzame collega’s. Samen bouwen we aan een veiliger en duurzamer Nederland.

Je komt in aanraking met verschillende organisaties en dat zorgt voor veel variatie in je werk. Er zijn genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door opleidingen te volgen of door mee te draaien in andere teams of andere branches. We moedigen persoonlijke groei aan en bieden meer dan genoeg kansen om je horizon te verbreden.

Lees meer

Jobalert! Schrijf je nu in

Wil je er zeker van zijn dat je geen vacatures mist? Schrijf je dan nu in en wij zullen je op de hoogte houden van de nieuwste vacatures.    💬 Hulp nodig?💬 Interesse?