TÜV NORD Verhalen

TÜV NORD Verhalen

Welkom bij TÜV NORD Nederland: waar verhalen de ziel van ons bedrijf vormen. Duik dieper in onze wereld en ontdek de rijke diversiteit aan ervaringen, inzichten en passies van onze medewerkers. Van de enthousiaste nieuwkomers tot de doorgewinterde veteranen, elk verhaal weeft een uniek tapijt van expertise, toewijding en innovatie.

Verken de levendige geschiedenis van ons team, van de bouw en inspecties tot de hartverwarmende verhalen van onze onboardingsdagen. Bij TÜV NORDNederland zijn het niet alleen de certificaten die ons definiëren; het zijn de mensen, de momenten en de missie die ons onderscheiden. Dompel jezelf onder in de menselijke kant van onze organisatie en ontdek wat TÜV zo bijzonder maakt.

 

Lees meer

"Door de Wkb in combinatie met BENG kunnen we bouwkwaliteit flink verhogen"

René

Alle verhalen

"Ik denk dat ik dit hier wel wil blijven doen tot aan mijn pensioen.”

Lees het interview

Janno van 10 wordt later inspecteur bij TÜV NORD Nederland

Lees het interview

“Je kunt hier doorgroeien en je expertise uitbreiden, ook wanneer je al heel wat kennis en ervaring hebt als coördinator, inspecteur of planbeoordelaar.”

Lees het interview

“De sfeer hier zit gevoelsmatig dicht bij die van een gemeente”

Lees het interview

“Als bedrijf spelen wij in de Champions League. Maar binnen de teams voelt het heel kleinschalig.”

Theo

Jobalert! Schrijf je nu in

Wil je er zeker van zijn dat je geen vacatures mist? Schrijf je dan nu in en wij zullen je op de hoogte houden van de nieuwste vacatures.    💬 Hulp nodig?💬 Interesse?