Leisure en Loisir

Leisure & loisir

Een stelletje vakidioten die veiligheid voor alles stellen, zo worden wij wel eens genoemd. We willen nou eenmaal dat gasten absoluut veilig kunnen genieten van attracties. We zijn een ervaren team met een hechte band. Doordat we veel samen onderweg zijn, moeten we op elkaar kunnen rekenen. We werken met een gezonde dosis humor op zijn tijd en serieus wanneer het moet.

Onze collega’s omschrijven TÜV NORD als een warm bedrijf met goede secundaire voorwaarden. Het inspecteren van attracties is een heel dynamisch en apart vakgebied. Op elke verjaardag hebben we wel een mooi verhaal.

Inspecties

Onze afdeling valt onder de business unit Buildings/ Inspecties. Samen met ruim 90 deskundigen werken we elke dag aan de veiligheid en continuïteit van onze opdrachtgevers en hun werkzaamheden. We maken betrouwbaarheid voor hen aantoonbaar. En daarmee draag ook jij bij aan een veiliger Nederland.

Het inspecteren van attracties is heel dynamisch. Bovendien hebben we een leuk team en goede secundaire voorwaarden.

Edwin Kruithof

Gees Leijn

“Je kunt hier doorgroeien en je expertise uitbreiden, ook wanneer je al heel wat kennis en ervaring hebt als coördinator, inspecteur of planbeoordelaar.”

Lees het interview

"Ik denk dat ik dit hier wel wil blijven doen tot aan mijn pensioen.”

Hoe werken we?

Wij houden ons bezig met het onafhankelijk beoordelen van de technische veiligheid bij attracties. We inspecteren op de kermis, in attractieparken en bij fabrikanten, ook internationaal. Daarnaast werken we mee aan nieuwe wetgeving op het gebied van veiligheid, in samenwerking met de overheid.

Iedere werkdag is weer anders. ’s Morgens vertrekken we vanaf huis of hotel naar de klant. Daar voeren we een inspectie uit, soms op de grond, soms op hoogte of allebei. We kijken handboeken of bouwtekeningen na. En we doen fysieke testen met een attractie, zoals sensoren testen en proefdraaien. Na de eindbespreking gaan we naar huis of terug naar het hotel. Daar maken we een rapport op van het bezoek.

We komen op veel verschillende en bijzondere locaties. Onze klanten waarderen het dat wij écht naast hen staan en meedenken in oplossingen.

Hoe is de werksfeer?

We gaan open en eerlijk met elkaar om. We zijn direct, maar met humor. Op de bal en zeker niet op de persoon. We werken gedreven en punctueel. Zijn flexibel en pragmatisch. En doordat we veel samenwerken, zijn we een hecht team.

Leisure & loisir (voorheen ARD en SPR) bestaat uit 14 collega’s met diverse vakdisciplines, waardoor er veel te leren valt. Samen hebben we meer dan 150 jaar ervaring. We besteden veel tijd aan het actueel houden van onze kennis.

💬 Hulp nodig?💬 Interesse?