Liften

Hoe is de werksfeer?

Als inspecteur liften in ben je veel onderweg en bij onze klanten. Tijdens een inspectie word je ondersteund door een monteur van de onderhoudsmaatschappij. Je TÜV-collega’s kom je daar niet vaak tegen. Maar onderweg naar de volgende opdrachtgever bellen we elkaar regelmatig. En als we een vergadering, een training of een workshop hebben, is het altijd gezellig. Er wordt veel gelachen.

Tijdens een teamuitje van Liften draait het om gewoon gezellig samenzijn. Dan vinden we een beetje Jeu de Boulen en ouwehoeren samen genoeg als activiteit.

Alle vacatures

Liften

Wij houden ons bezig met het onafhankelijk beoordelen van de technische veiligheid van liften. We bezoeken veel verschillende opdrachtgevers, wat het werk heel afwisselend maakt.

In ons team werken ruim 30 inspecteurs. Sommigen hebben veel ervaring, die ze graag met je delen. De gemiddelde leeftijd is 49 jaar. De sfeer binnen ons team is amicaal. We gaan professioneel en vriendschappelijk met elkaar om.

 

  

“Ik word soms benaderd door andere bedrijven. Maar ik wil niet weg bij TÜV. Ik heb het hier heel goed en wil blijven tot aan mijn pensioen.”

Raimon Hofs

Hoe werken we?

Al meer dan 40 jaar staat TÜV NORD in Nederland voor betrouwbaarheid in audits, keuringen en inspecties. We zijn er om betrouwbaarheid aantoonbaar te maken. Onze TÜV-inspecties leggen objectief de risico's en knelpunten bloot. We hebben een scherp oog voor detail en baseren ons werk op de nieuwste kennis en inzichten.

Je komt in aanraking met verschillende organisaties en dat zorgt voor veel variatie in je werk. Er zijn genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door opleidingen te volgen of door mee te draaien in andere teams of andere branches. We moedigen persoonlijke groei aan en bieden meer dan genoeg kansen om je horizon te verbreden.

Inspecties

Onze afdeling valt onder de business unit Buildings/ Inspecties. Samen met ruim 90 deskundigen werken we elke dag aan de veiligheid en continuïteit van onze opdrachtgevers en hun werkzaamheden. We maken betrouwbaarheid voor hen aantoonbaar. En daarmee draag ook jij bij aan een veiliger Nederland.

"Niks is leuker dan de perfecte match te maken tussen een bedrijf en een kandidaat, en te zien hoe beide partijen floreren."

James

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met James, onze recruiter. Stuur hem een WhatsApp berichtje of bel hem: +31 6 41338021. Hij vertelt je graag meer over deze afdeling en de vacatures die we hebben.

Bekijk alle vacatures
💬 Hulp nodig?💬 Interesse?