E-inspecties

Wij houden ons bezig met het inspecteren van elektrische installaties en machines. Dat doen we zelfstandig, op locatie. Je krijgt dus veel vertrouwen en vrijheid.

Zelf omschrijven wij ons team als collegiaal, ondersteunend en laagdrempelig. Iedereen kan met vragen en opmerkingen terecht in het team. We houden van korte lijnen en er is veel ruimte voor eigen ideeën. We zijn een gezellige maar serieuze club vakidioten.

Alle vacatures

Hoe werken we

Je komt in aanraking met verschillende opdrachtgevers en dat zorgt voor veel variatie in je werk. Iedere dag is anders. Er zijn genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door opleidingen te volgen of door mee te draaien in andere teams. We moedigen persoonlijke groei aan en bieden genoeg kansen om je horizon te verbreden. Ondertussen bewaken we samen een goede werk/privé-balans.

Werk is niet slechts een bezigheid, het is de manier waarop we onszelf uitdrukken, bijdragen aan de wereld & onze eigen paden vormgeven.

Tom Kouwenberg

Hoe is de werksfeer?

Mensen die bij TÜV NORD gaan werken, omschrijven het als een warm bad. Je collega’s zijn geïnteresseerd, ze helpen je graag verder. Je voelt een sfeer van onderling vertrouwen en elkaar ruimte geven.

Elke dag werken we aan de veiligheid en continuïteit van onze opdrachtgevers en hun werkzaamheden. Dat doen we met een scherpe blik voor kwaliteit en op basis van de nieuwste kennis en inzichten.

We organiseren regelmatig bijeenkomsten om elkaar bewust te ontmoeten. Werkoverleg, maar ook bijeenkomsten om onze kennis op peil te houden. Vaak combineren we die met een gezellige activiteit en samen eten. Zo onderhouden we onze goede band.

Inspecties

Onze afdeling valt onder de business unit Buildings/ Inspecties. Samen met ruim 90 deskundigen werken we elke dag aan de veiligheid en continuïteit van onze opdrachtgevers en hun werkzaamheden. We maken betrouwbaarheid voor hen aantoonbaar. En daarmee draag ook jij bij aan een veiliger Nederland.

 

Wil je meer lezen over de business unit Inspecties?

 

Lees meer

"Laat je werk niet alleen een verplichting zijn, maar een passie die je elke dag met enthousiasme vervult."

James

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met James, onze recruiter. Stuur hem een WhatsApp berichtje of bel hem: +31 6 41338021. Hij vertelt je graag meer over deze afdeling en de vacatures die we hebben.

vacatures
💬 Hulp nodig?💬 Interesse?